Sport

EURO 2018 HANDBAL FEMININ. Gheorghe Tadici, despre semifinala România – Rusia: „Contez pe o mobilizare generală”

 

Gheorghe Tadici, fostul selecționer al Naționalei de handbal feminin a României, a vorbit despre confruntarea „tricolorelelor” cu Rusia din semifinalele Campionatului European, care va avea loc astăzi, de la ora 18.30.

„La conferința de presă de dinaintea plecării au spus că-și doresc Rusia în semifinale. Acum, ce și-au dorit aia au! Trebuie să avem încredere că au niște argumente, pentru care au dorit asta. În orice caz, argumentul de la Trofeul Carpați, acela că lotul B al României a bătut Rusia nu cred că este unul serios sau sănătos. Au mai jucat fără Neagu și anul trecut, la Campionatul Mondial, în ultimul meci. Eu, spre exemplu, contez pe o mobilizare generală. Trebuie să ne mobilizăm și să jucăm mai bine. Și să reducem numărul de greșeli tehnice și de ratări din situații unu la unu. Și atunci, lucrurile pot să intre pe un făgaș bun, sigur, cu faza de apărare în care trebuie un angajament total. Nici Neagu nu poate să joace de una singură. Vedeta, într-un joc, trebuie să fie echipa, nu X sau Y. Una singură nu poate să câștige meciul”, a spus Tadici pentru Libertatea.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Citeşte şi...
Close
Back to top button