Sport

EURO 2018 HANDBAL FEMININ. Eliza Buceschi: „Vom încerca fiecare să dăm 10 la sută mai mult, să suplinim absența Cristinei”

 

Eliza Buceschi, jucătoarea Coronei Brașov, a analizat meciul cu Rusia din semifinalele Campionatului European de handbal feminin, care va avea loc astăzi, de la ora 18.30, la Paris.

„Suntem mai bine astăzi, am primit o şansă de care să profităm şi cu siguranţă o vom face. Nu mai avem nimic de pierdut, obiectivul nostru propus la începutul competiţiei a fost îndeplinit, însă acum avem pentru ce să jucăm şi sunt sigură că diseară va fi un meci frumos. Echipa României va lupta la fel, chiar dacă ne va lipsi cu siguranţă din toate punctele de vedere Cristina Neagu. Vom încerca fiecare să dăm 10 la sută mai mult, să suplinim absența Cristinei. Dacă vrei să fii cea mai bună, trebuie să joci cu cei mai buni, nu mai putem vorbi în acest moment despre adversari facili. Rusia este o echipă extrem de valoroasă, ştim lucrul acesta, dar noi ne vom bate cu ele. Le-am învins în acest an, ele ne-au învins la rândul lor, vom vedea ce va fi la ora meciului. Ştim ce putem obţine azi. Cu siguranţă ne vom gândi şi la asta, ne va motiva suplimentar ideea de a fi în marea finală”, a spus Eliza Buceschi conform prosport.ro


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare