Sport

EURO 2018 HANDBAL FEMININ. Denisa Dedu: „Visul încă nu s-a stins. Am ajuns până aici şi trebuie să luptăm până la capăt”

 

România a pierdut meciul cu Rusia din semifinalele Campionatului European de handbal feminin, 22-28. „Tricolorele” vor juca pentru „bronz” cu Olanda, mâine de la ora 15.00.

După partida cu rusoaicele, Denisa Dedu a declarat conform prosport.ro: „Ne-am dorit foarte mult, într-adevăr, să ajungem în finală, dar nu s-a putut. Visul încă nu s-a stins, mai avem încă pentru ce lupta duminică. Îmi doresc să strângem rândurile şi să jucăm cu încredere în meciul pentru medaliile de bronz. Consider că şi la semifinala cu Rusia am luptat. S-a văzut dorinţa şi lupta în prima repriză, până la sfârşit am avut ceva probleme, în special în apărare, dar asta a fost. Cred că în apărare au fost probleme. Dacă până acum a mers la nivel înalt, acum nu cred că a mai funcţionat cum ne aşteptam. Rusia a înscris goluri uşoare, au avut ocazii bune şi aşa au făcut diferenţa. După cum ştiţi, apărarea face diferenţa. Nu ştiu ce s-a întâmplat în atac, care a fost cauza. Cred că ne-am creat situaţii bune. În anumite momente nu am fost prea inspirate, nu ştiu dacă acele minute din startul reprizei a doua au fost problema meciului. Vom analiza totul şi vom încerca să remediem ce a nu funcţionat, iar pentru meciul de duminică să fim pregătite. Cristina ne lipseşte mult, e normal. Pot să spun că tot timpul este alături de noi, este un lider. Şi înainte de meci a încercat să ne motiveze. Am intrat foarte motivate, s-a văzut lucrul acesta, dar nu a fost de ajuns, ne-au lipsit anumite lucruri. Avem şanse să câștigăm medaliile de bronz, trebuie să credem în lucrul acesta. Dacă nu credem, nu ne mai prezentăm. Trebuie să mergem cu încredere, luptăm şi vom vedea la sfârşit dacă vom reuşi sau nu, chiar dacă este Olanda. Este echipă puternică, ştiam lucrul acesta. Oricum suntem în primele patru echipe, trebuie să fim mândre de lucrul acesta, am întâmpinat multe obstacole. Am ajuns până aici şi trebuie să luptăm până la capăt”.

 

FOTO: fra2018.ehf-euro.com


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare