Sport

EURO 2016. Xhaka vs. Xhaka. Elveția a avut emoții cu Albania deși a jucat cu un om în plus mai mult de o repriză

  • mamaxhaka.jpg
 

A doua partidă a grupei A a Campionatului European din Franța, Albania – Elveția, a fost una plictisitoare, ambiția fiind cuvântul care poate descrie lupta de pe gazon. A fost un meci cu o încărcătură specială, prin prisma duelului dintre frații Xhaka, Taulant, care a rămas să evolueze pentru Albania natală și Granit, care a ales Elveția. Din tribune nu a lipsit mama celor doi (foto 2), care a avut inima împărțită.

Meciul a fost decis încă din minutul 5, când portarul Albaniei, Berisha a ieșit prost pe o minge centrată de Shaquiri, iar Schar, unul dintre puținii elvețieni care nu e albanez, a trimis cu capul în poartă. După ce a deschis rapid scorul, Elveția, viitoarea adversară a României, a trăit periculos, dar Sadiku nu a avut sânge rece în fața porții și a ratat față în față cu goalkeeper-ul Sommer. Putea fi 2-0 pe finalul primei reprize. După ce Cana a fost eliminat pentru două cartonașe galbene, Dzemaili a trimis în bară dintr-o lovitură liberă de la 18 metri. În partea a doua, Seferovic a irosit și el o șansă mare, fiind blocat excelent de Berisha. Până la urmă, portarul Sommer a fost eroul Elveției în meciul de la Lens, în minutul 87 acesta având o intervenție extraordinară în fața lui Gashi.

S-a încheiat 1-0 pentru Elveția, care urcă pe poziția a doua în grupa A, în urma Franței. Cele două echipe au câte 3 puncte, în timp ce România și Albania le urmează cu 0 p.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare