Sport

EURO 2016. Supărare la Maxim!!! Doi dintre cei 5 excluși din lotul de 23 al României au reacționat urât!!!

 

După ce Anghel Iordănescu a anunțat, oficial, aseară lotul de 23 cu care România va participa la Euro 2016, confirmând ceea ce practic vă anunțasem ieri dimineață, doi dintre cei 5 fotbaliști lăsați pe-afară nu s-au împăcat cu ideea că pot merge în Franța, ca spectatori, pe banii FRF.

Andrei Ivan, jucătorul echipei CS „U” Craiova, a declarat pentru gsp.ro: „E o veste tristă. Sunt dezamăgit, dar nu am ce să-i reproșez selecționerului. În schimb, mi s-a spus că nu am experiență. Păi, ce experiență să am la 19 ani?!… Eu cred că aș fi meritat să fiu în lot. Am văzut că toate echipele calificate au câte un jucător sub 20 de ani. Eu unul am refuzat să merg în Franța ca spectator. N-aș putea să stau în tribună, când țara mea joacă și eu aș fi putut fi acolo, pe teren”.

Pentru aceeași sursă, Lucian Marinescu, impresarul lui Alexandru Maxim, a subliniat: „Alex e foarte furios. E o lipsă de respect pentru el să nu fie convocat la acest turneu final. Dacă nivelul unui jucător de la Stuttgart e pus la îndoială, chiar dacă a avut un an mai puțin fericit, atunci nu știu ce alte criterii mai existau în această alegere. Maxim trebuia să fie la Euro și punct. Nu știu dacă și lobby-ul făcut de alți oameni a contat, dar acest băiat a făcut totul pe munca lui. A venit mereu cu inima deschisă la Națională, a contribuit inclusiv la calificare, așa că avea toate argumentele să fie în lotul pentru Euro. Senzația este că i s-a răpit pur și simplu un drept pe care și-l câștigase”.

CITEȘTE ȘI: EURO 2016. Cei 5 „tricolori” tăiați de pe listă sunt…


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button