Sport

EURO 2016. Selecționerul Belgiei, amenințat cu moartea!!!

 

Marc Wilmots, antrenorul „dracilor roșii”, a fost amenințat cu moartea, printr-un SMS, cu două zile înaintea meciului pe care Belgia l-a susținut cu Țara Galilor la Euro 2016, după cum a relatat cotidianul Het Nieuwsblad.

„Am luat amenințarea foarte în serios”, a declarat Walter Van Steenbrugge, avocatul lui Wilmots.

Prin urmare, a fost depusă o plângere la autoritățile franceze, care au demarat ancheta. Astfel, s-a aflat că numărul de telefon de pe care s-a dat SMS-ul este olandez. Așadar, Poliția batavă a acționat la Veghel, unde Stephan V.D.V. deținea acel număr de telefon. Respectivul a negat vehement că ar fi făcut așa ceva, depunând o plângere pentru… piraterie informatică. Anchetatorii îl bănuiesc pe un amic al lui Stephan, Jet V.D.G., că ar fi trimis SMS-ul buclucaș.

Poliția olandeză continuă investigațiile, deși avocatul lui Wilmots a declarat: „Toate datele indică faptul că selecționerul Belgiei a fost victima unei farse de prost gust”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button