Sport

EURO 2016. SECRETELE soției lui Robert Lewandowski!!!…

 

Anna Stachurska (numele de domnișoară) este căsătorită cu atacantul polonez al echipei Bayern München din 2013.

În Polonia, însă, cuplul este celebru de aproape 10 ani, fiind considerat un fenomen în societate. „Este echivalentul Beckham-ilor la noi – familie tânără, bogată, de notorietate”, a asigurat Remigiusz Poltorak, jurnalist la Dziennik Polski, un cotidian din Cracovia.

Anna, 27 de ani, născută la Lodz, a făcut karate de performanță. A cucerit 38 de medalii în carieră, atât pe teritoriul național, cât și la Campionatele Europene și Mondiale. De 4 ani a devenit… dieteticiană.

Fotbalistul polonez Ludovic Obraniak a declarat pentru L’Equipe referitor la familia Lewandowski: „El este un businessman desăvârșit. Polonia e plină de spoturile sale publicitare. Ea este dieteticiană, face parte din staff – poate părea puțin ciudat, se ocupă de mulți jucători polonezi în paralel, printre care și portarul Wojciech Szczesny (AS Roma), prieten la cataramă cu Robert”.

Doamna Lewandowski este, de asemenea, pasionată de cultura japoneză, de unde ia rețete pentru sănătatea organismului, despre psihic ori viața sexuală. A scris numeroase cărți, cărora soțul le-a asigurat promovarea. A scos și două DVD-uri: Karate Cardio și Karate Cardio Militar.

Diseară, de la ora 22.00 (în România), Polonia întâlnește Germania în al doilea său meci la Euro 2016.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button