Sport

EURO 2016. Ryan Giggs: „De acum copiii din ţara mea se vor gândi: rugby sau fotbal?”

 

Țara Galilor a dat lovitura și s-a calificat în semifnalele Euro 2016, după ce a trecut în sferturi de Belgia, una dintre favoritele la titlu, 3-1.

Ryan Giggs, considerat unul dintre cei mai mari fotbalişti care nu au avut ocazia să evolueze vreodată la un turneu final, a vorbit despre performanța reușită de Bale&Co.: „E pur şi simplu cea mai frumoasă zi din istoria fotbalului galez, dar dimensiunea succesului este cu atât mai mare cu cât victoria a fost obţinută de o asemenea manieră în faţa Belgiei, a doua echipă a lumii. După ce a murit Gary Speed (fostul selecţioner, care s-a sinucis în 2011 – n.r), a fost o perioadă dificilă, iar echipa a fost preluată de Chris Coleman. El şi Gary erau foarte apropiaţi şi i-a dus munca eficient mai departe. Vremurile dificile din viaţă te fac să ai puterea de merge mai departe, iar Chris a făcut-o. Nici nu vă imaginaţi ce efecte are această calificare în ţara mea. De-acum, copiii se vor gândi: rugby sau fotbal? Şi se vor îndrepta mai mulţi şi către fotbal”, a declarat fostul mare jucător galez.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare