Sport

EURO 2016. România AŞTEAPTĂ meciul cu Cehia!!! Surpriza „tricolorelor”…

 

Astăzi, de la ora 17.15 (în direct la TVR 2 şi TVR HD), România întâlneşte Cehia într-un meci important din grupa principală 2 a Campionatului European de handbal feminin, „tricolorele” vizând victoria pentru a se menţine pe locul secund în clasament, unul calificant în semifinalele competiţiei.

„Ne aşteptăm la un meci în care Cehia se va agăţa de fiecare minge, avem ca şi reper partida dintre viitoarele noastre adversare şi rusoaice. Cehia este o echipă foarte arţăgoasă, care şi-a depăşit cu mult planul avut. Cehoaicele nu au presiune, vor juca să câştige, să-şi demonstreze valoarea. Îmi doresc din tot sufletul, sper ca rezultatul să ne ajute, să jucăm cu cât mai multe fete, pentru a le da pauza necesară înaintea disputei cu Danemarca, programată la 24 de ore distanţă”, a declarat Costică Buceschi, antrenorul secund al primei noastre reprezentative – (foto: swe2016.ehf-euro.com).

De asemenea, Costică Buceschi i-a relatat lui Marius Huţu, jurnalistul braşovean trimis al prosport.ro la Helsingborg, în Suedia, că surpriza României la acest turneu final este Crina Pintea, „care s-a integrat foarte bine în locul lăsat de Mica Brădeanu”, iar cuplul Gabi Szücs – Pintea „este unul dintre cele mai puternice din handbalul feminin”.

„Cred că suntem una din echipele care primim cele mai puţine goluri, lucrul acesta ne ajută foarte mult, pentru că ne dă liniştea pe faza de atac şi ne dă timp să gândim orice acţiune. Până la urmă, este un punct foarte bun câştigat, aici şi portarii îşi au rostul. Toate jucătoarele prezente, indiferent că sunt în primele 7, care stau pe bancă şi chiar şi cele două care sunt în tribună au încredere şi se vede lucrul acesta în rezultatele echipei naţionale”, a mai precizat Buceschi pentru sursa citată.

În aceeaşi grupă principală 2, astăzi se mai joacă Ungaria – Norvegia şi Danemarca – Rusia.

Aseară, în prima grupă principală, la Göteborg, s-au consemnat rezultatele: Germania – Spania 20-20, Olanda – Serbia 35-27 şi Franţa – Suedia 21-19. În vârful clasamentului se află Olanda şi Franţa, ambele cu câte 6 puncte acumulate, şi Germania – 5 p.

 

 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button