Sport

EURO 2016. România a învins in extremis Cehia!!! Încă un pas spre semifinale!!!

 

Naţionala noastră de handbal feminin a trăit periculos în repriza secundă a partidei cu Cehia din cadrul Campionatului European găzduit de Suedia, dar în final s-a impus cu scorul de 30-28 şi a acumulat 6 puncte în grupa a 2-a principală.

Cehia a „murit” cu „tricolorele” de gât, făcându-le Cristinei Neagu (foto) & Co. viaţa grea. A egalat în două rânduri, 20-20 şi 23-23, dar Denisa Dedu, portarul Coronei Braşov, intrată în această a doua parte, a avut câteva parade excepţionale, nelăsându-le pe rivale să preia conducerea.

Cristina Neagu a înscris 10 goluri astăzi şi cu 43 de reuşite ocupă detaşat prima poziţie în clasamentul golgheterelor competiţiei. La mare distanţă, pe locul secund, se află, în acest moment, suedeza Isabelle Gulden, de la CSM Bucureşti, cu 28 g.

Pentru România, contra Cehiei au mai marcat: Pintea – 6 g, Zamfirescu – 3 g, Udriştoiu, Geiger, Zamfir, Manea – câte 2 g, Laslo, Iuganu şi Chiper (Corona Braşov) – câte 1 g.

Mâine, de la ora 19.30, România va întâlni Danemarca în ultimul meci din grupa principală 2 şi suporterii noştri aflaţi la Helsingborg, dar nu numai vor striga din nou cu patos: „Luptăm, luptăm şi câştigăm” pentru prezenţa în semifinale.

Foto: swe2016.ehf-euro.com

CITEŞTE ŞI: EURO 2016. România – Cehia 17-14 la pauză!!!


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare