Sport

EURO 2016. ONE GriezMANn SHOW

 

Franța s-a calificat în sferturile de finală ale Campionatului European pe care îl organizează, dar a tremurat serios în confruntarea din optimi cu Irlanda, care a avut loc pe „Stade de Lyon”.

Confruntarea a început cu o gafă mare a lui Rami, continuată de un fault clar al lui Pogba în careu asupra lui Long. Dictat în secunda 58, acesta a fost cel mai rapid penalty din istoria Campionatelor Europene. Brady a transformat lovitura de la 11 metri și după doar 3 minute Irlanda conducea, iar cei mai frumoși fani de la Euro aveau motive de sărbătoare. Franța s-a pus greu în mișcare, iar în prima repriză nu a produs mare lucru. Imediat după pauză, Koscielny a ratat o șansă mare, iar Long avut șansa de a majora avantajul echipei sale, dar a fost blocat de Lloris. Apoi, la rampă a ieșit Antoine Griezmann, care a rezolvat meciul în doar 180 de secunde. Jucătorul de la Atletico Madrid a egalat în minutul 58 din centrare lui Sagna și a stabilit scorul final, 2-1 pentru „Les Bleus”, în mintul 61 după ce a fost servit ideal de Giroud. După alte cinci minute, Duffy l-a oprit pe Griezmann din drumul spre cel de-al treilea gol și a văzut cartonașul roșu. Cu un om în minus, irlandezii nu au reușit să egaleze, iar Franța merge în sferturile de finală, unde va întâlni învingătoarea partidei Anglia – Islanda. 

FOTO: uefa.com


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare