Sport

EURO 2016. Nebunie pe „Stade Geoffroy Guichard” din Saint-Etienne

Deși din cauza amenințărilor teroriste controalele sunt extrem de dure, fanii croați au reușit să intre cu torțe și petarde pe stadion

  • torte.jpg
 

Cehia și Croația au oferit cel mai spectaculos meci de până acum de la Euro 2016. Duelul celor două, din grupa D, care a avut loc pe „Stade Geoffroy Guichard” din Saint-Etienne, s-a încheiat 2-2, după ce croații au condus cu 2-0.

Croația a fost echipa net superioară și nu a avut nici o emoție timp de 75 de minute. Perisic a deschis scorul în minutul 37, iar Rakitic a majorat diferența de pe tabelă după o oră de joc. Ceea ce s-a întâmplat însă în ultimul sfert de oră este destul de greu de explicat. Cehii s-au trezit din pumni și au reușit minunea. În minutul 76, Skoda a redus din handicap, după care meciul a fost oprit câteva minute după ce fanii croați au aruncat torțe și petarde pe teren (foto 2). Un steward chiar a fost pus la pământ de o petardă care a explodat lângă el. Fanii au fost potoliți cu greu, iar după reluare Cehia a egalat. Vida a făcut un henț clar în careu, iar Necid nu a ratat de le punctul cu var.

După două meciuri jucate, Croația are 4 p, în timp ce Cehia a acumulat primul punct și speră în continuare la optimi. 

FOTO 1: uefa.com

 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare