Sport

EURO 2016. Modric, gol de trei puncte pentru Croația

 

Grupa D, probabil cea mai echilibrată de la Euro 2016, a debutat astăzi cu partida Turcia – Croația, disputată pe „Parc des Princes” din Paris.

Confruntarea a început cu o ocazie a lui Rakitic, mijlocașul Barcelonei ratând deschiderea scorului în minutul 2. Replica turcilor a venit în minutul 29, portarul SUbasic salvând la reluarea cu capul a lui Ozan. Cu patru minute înainte de pauză, Modric a reușit golul care avea să stabiliească învingătoarea, fotbalistul de la Real Madrid marcând cu un șut de pe la 25 de metri la care portarul Volkan Babacan a avut partea lui de vină. În repriza a doua, Srna și Perisic au luat la țintă transversala, același Perisic ratând și o fază în care a fost față în față cu Volkan. De partea cealaltă, turcii nu au avut vreo ocazie clară, dar puteau egala în prelungiri, când Hakan Balta a fost blocat de Corluka.

S-a încheiat 1-0, iar Croația a făcut un pas important spre calificarea în optimi.

A doua partidă din prima etapă a grupei D, Spania – Cehia, va avea loc mâine, la ora 16.00.

FOTO: uefa.com


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare