Sport

EURO 2016. Mircea Sandu nu e de acord cu strategia lui Iordănescu

 

Selecționerul Anghel Iordănescu a fost criticat de fostul președinte al Federației Române de Fotbal, Mircea Sandu, pentru strategia pe care a ales-o în Franța. „Tata Puiu” a decis să „închidă” antrenamentele echipei naționale, deși la prima ședință de pregătire au asistat aproximatix 1.000 de români.

„În mod normal, această atitudine, din perioada în care eu eram președintele FRF, iar Anghel Iordănescu tot selecționer trebuie schimbată. Au trecut mai bine de 20 de ani, astfel că modul în care echipa națională trebuie să aibă contact cu suporterii trebuie să fie mult mai deschis. Dacă prin anii ’90, mai exista această posibilitate a «spionajului», astăzi totul este expus, poți face, prin intermediul internetului, analiza fiecărui jucător în parte, a anumitor meciuri, a unor detalii, poți afla totul oricât te-ai ascunde”, a declarat Mircea Sandu la Digi Sport. 

FOTO: digisport.ro


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button