Sport

EURO 2016. Mariana Târcă, după meciul „tricolorelor” cu Norvegia şi înaintea celui cu Rusia!!!…

Serbia şi Franţa sunt primele echipe calificate în faza grupelor principale

 

Antrenoarea echipei Corona Braşov a relatat că „tricolorele” puteau câştiga prima lor partidă de la Campionatul European de handbal feminin din Suedia, la Helsingborg, în grupa D, pentru că şi Norvegia trece „printr-o perioadă de construcţie, printr-un schimb al generaţiilor”, aşa cum a declarat la Sport Total FM.

Mariana Târcă susţine că are încredere în jucătoarele noastre, „care sunt încă foarte puternice”, şi e convinsă că „putem «scoate» un rezultat bun” la această competiţie: „Mă bucură revenirea la lot a Cristinei Zamfir, se vede în evoluţia ei plăcerea de a juca handbal”.

Tot la Sport Total FM, Mariana Târcă a menţionat că disputa României cu Rusia (diseară, de la ora 19.30, în direct la TVR 2 şi TVR HD) va fi asemănătoare celei jucate de „tricolore” cu Norvegia, dar că poate fi câştigată de favoritele noastre, cu condiţia ca „poarta să funcţioneze la parametri înalţi”: „Avem potenţial şi în jurul Cristinei Neagu se poate clădi o echipă foarte frumoasă”.

Reamintim, Corona Braşov are două handbaliste prezente la această competiţie de elită, portăriţa Denisa Dedu şi extrema Laura Chiper.

Aseară s-au disputat următoarele meciuri în grupele A şi B de la Euro 2016: Spania – Serbia 23-25 (8-11), Slovenia – Suedia 25-23 (13-13), respectiv Polonia – Olanda 21-30 (11-14) şi Germania – Franţa 20-22 (11-11).

Astfel, după două runde, Serbia conduce grupa A cu 4 puncte, Suedia şi Slovenia au câte 2 p, iar Spania, 0. În grupa B, Franţa a acumulat 4 puncte, Germania şi Olanda au câte 2 p, iar Polonia, 0. Prin urmare, Serbia şi Franţa s-au calificat, deja, în grupa principală I.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare