Sport

EURO 2016. LIVETEXT. Conferință de presă. Anghel Iordănescu: „Nu ne gândim la o remiză. Avem alte planuri și un alt obiectiv clar”

 

20.30 – A început conferința de presă. 

Principalele declarații: 

Anghel Iordănescu: „Nu mă interesează că sunt la meciul 100 la echipa națională. Mult mai important este jocul și scopul pe care îl avem. Am avut azi o zi plină. Ne-am deplasat cu trenul de la Paris la Lyon. Programul de antrenament a fost schimbat. Aceste lucruri ne pun în dificultate. Terminăm târziu chiar cu o seară înainte de meci”. 

Anghel Iordănescu, despre problemele medicale: „E o situație specială cu trei jucători. Îmi e greu să dau un verdict. După meciul cu Elveția a fost un program special sub directa îndrumare a medicului. Nici la antrenamentul oficial nu vor avea program comun. Mâine vom lua decizia finală. Nu vreau să vorbesc mai multe acum”. 

Anghel Iordănescu: „Nu ne gândim la o remiză. Avem alte planuri și un alt obiectiv clar. Băieții trebuie să fie conștienți că pot obține o performanță care să îi bucure pe iubitorii fotbalului. Este șansa unei generații de a ajunge în optimi la Euro. Trebuie să intrăm determinați să facem risipă de energie. Pentru a obține o performanță trebuie să dai totul”. 

Dragoș Grigore: „Suntem conștienți de importanța meciului de mâine. Trebuie să fim concentrați 100% să facem ceea ce ni se cere”. 

Nicolae Stanciu: „Și în primele meciuri am jucat bine. Mâine vom da totul și sper că după meci vom fi fericiți”.

Ovidiu Hoban: „Suntem concentrați și cine va intra va da totul. Vrem să facem mândră o țară întreagă”. 

Anghel Iordănescu: „Întâlnim o echipă bună, care s-a lupta de la egal la egal 90 de minute cu Franța. Și ei vor face tot ce le stă în putință să obțină o victorie de palmares. Noi avem nevoie de 90 de minute de joc bun, de posesie, avem nevoie să ne autodepășim. Mă gândesc încă la primul «11»”. 

S-a încheiat conferința de presă. 

În scurt timp începe conferința de presă a Naționalei României dinaintea partidei cu Albania, ultima din grupa A a Campionatului European. La întâlnirea cu jurnaliștii participă selecționerul Anghel Iordănescu și jucătorii Dragoș Grigore, Nicolae Stanciu și Ovidiu Hoban.

Confruntarea România – Albania va avea loc mâine, de la ora 22.00, pe „Stade de Lyon” și va fi livetext pe www.mytex.ro.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare