Sport

EURO 2016. LIVETEXT. Conferință de presă Anghel Iordănescu, Alexandru Chipciu, Claudiu Keserü, Cristian Săpunaru

 

18.55 – Începe conferința de presă. Principalele declarații: 

Anghel Iordănescu: „Suntem înaintea uni meci extrem de important pentru noi, pentru echipa națională și pentru fotbalul românesc. După meciul cu Franța pricipala grijă a noastră a fost refacerea fizică și mentală. Am făcut o partidă bună cu Franța, am reușit în startul celor două reprize să avem oportunități de gol. În final, a trebuit să recunoaștem că Franța a câștigat. Atmosfera este una bună. Vom întâlni o echipă valoroasă și va fi un meci extrem de dificil cu Elveția”. 

Claudiu Keserü: „Pentru mine este un sentiment extraordinar. Revin pe un teren pe care am mai jucat de cinci ori până acum și am avut rezultate bune”. 

Alexandru Chipciu: „Suntem optimiști. Am făcut yn meci bun cu Franșa și doar neșansa a făcut să pierdem. Vrem să câștigăm cu Elveția și să ne calificăm”.

Cristian Săpunaru: „A fost o frustrare că am pierdut cu Franța. Urmează un meci greu cu Elveția, dar vrem să câștigăm pentru a ne apropia de optimi”. 

Alexandru Chipciu: „Avem o echipă bună, nu știu dacă suntem favoriți mâine. Va fi un meci echilibrat. Am învins Elveția la ea acasă într-un amical acum câțiva ani. Vom intra motivați, nu ne relaxează faptul că selecționerul Elveției a spus că suntem favoriți”. 

Claudiu Keserü: „Nu știm echipa, nea Puiu o știe. Îmi doresc să joc și voi fi motivat 150%”.

Alexandru Chipciu: „Am jucat multe meciuri importate în Liga Campionilor, Europa League, normal că sunt pregătit să joc 90 de minute”.

Cristian Săpunaru: „Elveția gestionează bine momentele de joc. Nu știu dacă vor juca ofensiv sau se vor apăracu noi”. 

Anghel Iordănescu: „Un meci în care ambele echipe «poate» câștiga. Elveția are jucători care evoluează în campionate puternice. Din 2004 Elveția a participat la toate competițiile majore. Va fi un meci dificil. Totul depinde de echipa noastră. Sper că băieții vor repeta evoluția bună din partida cu Franța. Suntem preocupați de faptul că am primit goluri în ultimele meciuri, dar îmbucurător este că și marcăm. Sperăm că mâine nu vom mai încasa, dar vom înscrie”. 

Anghel Iordănescu, despre meciul cu Elveția de la World Cup 1994: „Am pierdut 1-4. Veneam după o victorie cu echipa Columbiei și am intrat înfumurați pe teren. Chiar dacă rezultatul a fost neplăcut, de atunci am legat o prietenie cu Roy Hodgson, antrenorul de atunci al Elveției”. 

Anghel Iordănescu, întrebat de reporterul gsp despre „cazul Alibec”: „Dumneavostră (jurnelistul gsp – n.r.) dezinformați. Nu este nimic adevărat. Nu îl apăr pe Alibec. Nici unul dintre secunzi nu mi-a spus că Alibec ar fi fumat. În afara faptului că dezinformați sunteți un ziarist care mai bine rămânea acasă”.

Anghel Iordănescu: „În linii mari primul «11» e conturat. În funcție de antrenamentul oficial, la noaște vom lua decizia finală”. 

S-a încheiat conferința de presă.

În scurt timp selecționerul Anghel Iordănescu și jucătorii Alexandru Chipciu, Claudiu Keserü și Cristian Săpunaru vor vorbi despre partida de mâine cu Elveția în cadrul unei conferințe de presă.

După această conferință, echipa națională a României va susține antrenamentul oficial pe „Parc des Princes”.

 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare