Sport

EURO 2016. „La Roja”, noroc cu Pique

 

Campioana en-titre, Spania, s-a chinuit 87 de minute pentru cele trei puncte din meciul de debut la Euro 2016, în care s-a duelat cu Cehia. Salvarea a venit de la Pique, care a marcat golul unei victorii cu 1-0 dintr-o centrare perfectă a lui Iniesta.

„La Roja” a dominat autoritar o confruntare în care Cehia a avut un singur obiectiv, să se apere alomerat și să scape fără gol. Cehii nu au ieșit de prea multe ori din propria jumătate, dar au avut noroc în prima repriză cu lipsa de inspirație a lui Morata la finalizare. În partea a doua, De Gea a fost solicitat la reluarea lui Hubnik din centrarea lui Rosicky. De partea cealaltă, Morata, Fabregas, Ramos, Alba, Aduriz i-au exasperat pe fanii din tribune. Pe final, Spania a atacat cu fundașii la 25 de metri de poarta adversă și până la urmă a reușit golul pe care l-a căutat din primul minut. Iniesta a centrat perfect, iar Pique a pus capul și l-a învins pe Cech. Cea mai mare ocazie a cehilor a venit în prelungiri, De Gea salvând la șutul trimis din careu de Darida.

FOTO: uefa.com


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare