Sport

EURO 2016. Iordănescu, „țintă” în L’Equipe!!!

 

„Pentru a vedea fotbaliștii români, primii adversari ai Franței de la Euro 2016, trebuie să dai dovadă de vigilență maximă”, au relatat jurnaliștii de la prestigioasa publicație de sport L’Equipe, care au relatat că e nevoie să accesezi zilnic site-ul FRF, să afli mișcările lor: „Altă sursă nu există”.

În materialul publicat în L’Equipe s-a precizat că „tricolorii” nu au parcurs, până acum, decât un singur drum de la sosirea în Franța: „De la luxosul hotel, situat în inima pădurii în parcul natural regional de la Oise, la stadionul din Chapelle-en-Serval, unde se antrenează cu porțile închise. Duminică seara a fost o excepție, când au vizionat pregătirea circa 400 de suporteri, în majoritate români”.

Apoi, s-a scris că, pentru a „alimenta” cu informații ziariștii români acreditați la eveniment, în special, Anghel Iordănescu trimite una-două persoane din lot, în fiecare zi, la o conferință de presă: „Luni au fost Ovidiu Hoban și Vlad Chiricheș, marți, Dumitru Moraru, antrenorul cu portarii, și Ion Vlădoiu, responsabilul cu suporterii. Imediat după, ei se întorc în buncăr”. Astăzi este programat Viorel Moldovan.

Sursa citată a menționat că, în cadrul lotului României, „Iordănescu ia toate deciziile. Este complicat să lucrezi cu el, lumea trebuie să se plieze pe cererile sale. În fața selecționerului general al armatei române, e obligatoriu să stai drepți”.

Foto: Reuters
 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button