Sport

EURO 2016. Iordănescu, DETALII despre accidentați!!! Ce a spus despre Pompiliu Popescu?!…

 

Înaintea amicalului de diseară cu RD Congo, de la Como (ora 21.00, transmis în direct de Digi Sport), Anghel Iordănescu, selecționerul echipei naționale de fotbal a României, s-a plâns de situația accidentaților din lotul lărgit.

„Răzvan Raț a venit după o perioadă foarte lungă de pauză, operat fiind la umăr. Alibec are o problemă la mână… De asemenea, a mai avut probleme Dragoș Grigore și în momentul de față el este încă sub tratament. Au mai apărut mici probleme de sănătate, pe care sperăm ca noul staff medical să le rezolve”, a declarat „Tata Puiu” într-o conferință de presă.

Interesant este că „Generalul” a relatat că, înainte de Euro, ar fi vrut să se testeze doar cu reprezentative din Europa, însă cum „leoparzii” i-au fost oferiți de organizatori…

Despre scandalul declanșat de eliberarea din funcție a lui Pompiliu Popescu, fostul medic al „tricolorilor”, Iordănescu a declarat cu ironie: „Îi urez sănătate lui Pompiliu Popescu, toate cele bune, bucurii, realizări şi împliniri. Reprezintă trecutul, vorbim doar despre prezent”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare