Sport

EURO 2016. Inspirația lui Roy Hodgson. Schimbările selecționerului Angliei au decis meciul cu Țara Galilor

 

Derby-ul Anglia – Țara Galilor, din grupa B a Campionatului European, disputat în urmă cu puțin timp pe „Stade Bollaert-Delelis” din Lens, a fost unul jucat într-o manieră tipic britanică.

Anglia a început în forță, dar Sterling nu a putut marca din șașe metri dintr-o centrare perfectă a lui Lallana. După o jumătate de oră în centrul atenției a apărut arbitrul german Felix Brych, care nu a dictat penalty la o fază în care Davies a pus mâna pe minge în propriul careu. A venit și minutul 43, iar Gareth Bale a deschis scorul dintr-o lovitură liberă de la peste 30 de metri la care portarul Hart a avut partea sa mare de vină. La pauză, bătrânul Roy Hodgson i-a scos pe absenții Sterling și Kane și i-a introdus pe Vardy și Sturridge, cele două mutări fiind până la urmă cele care au salvat Anglia.

Atacantul campioanei Leicester a restabilit egalitatea în minutul 56, la o fază grea, judecată perfect de brigada germană. Vardy, aflat în poziție regulamentară în momentul centrării lui Sturridge, a ajuns la vreo trei metri în spatele liniei de apărători a galezilor în momentul în care a primit mingea respinsă prost de Ashley Williams. Galezii au cerut ofsaid, dar reluările TV au arătat că tușierul a luat decizia corectă. Apoi, până spre final nu s-a mai jucat mare lucru, Bale&Co. închizând fără probleme culoarele spre poarta lui Hennessey. Salvatorul Angliei a fost Sturridge, jucătorul de la Liverpool marcând golul victoriei cu 2-1 în al doilea minut al prelungirilor.

După două etape, în grupa B conduce Anglia, cu 4 p, urmată de Țara Galilor și Slovacia, ambele cu 3 p. Rusia este ultima, cu 1 p. În ultima rundă, Anglia va întâlni Slovacia, iar Țara Galilor se va duela cu Rusia. 

FOTO: uefa.com


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare