Sport

EURO 2016. Halucinant. „Tata Puiu” trăiește în lumea lui: „Chiar nu ne reproşăm nimic. A fost o performanţă că am ajuns aici”

 

Declarație halucinantă a selecționerului Anghel Iordănescu după înfrângerea suferită de Naționala României în fața Albaniei, 0-1.

„Chiar nu ne reproşăm nimic. Regretăm rezultatul, normal. O înfrângere este o înfrângere, venită în faţa Albaniei, care are 21 de jucători care activează în străinătate. Au fost foarte multe momente în care echipa noastră a contrloat jocul. Ne reproşăm că am primit din nou un gol parabil, venit într-un moment în care jocul nu era în favoarea noastră. Am făcut o greşeală în flancul stâng, iar golul a căzut în minutul 44. În repriza a doua am încercat să revenim în joc şi am împins mult jocul în jumătatea adversă. Dacă e să ne reproşăm ceva, e că nu am marcat. Nu pot să fiu supărat pe jucătorii noştri. Trebuie să luăm lucrurile aşa cum sunt. Nu ne cade bine în nici un caz o înfrângere în faţa Albaniei, dar nu priviţi echipa asta ca pe vremea lui Gicu Dobrin sau a lui Florea Dumitrache. Sunt jucători care evoluează în competiţii puternice şi, realist, pentru noi a fost o performanţă că am ajuns aici. Ne-a lipsit contretizarea, finalizarea. Dacă aveam feeling la finalizare, poate puteam să marcăm”, a spus „Tata Puiu” la Dolce Sport. 

În loc să își prezinte pe loc demisia, selecționerul l-a luat la rost pe jurnalistul care a avut curajul să îl întrebe dacă va pleca: „În afara faptului că sunteţi un om foarte rău, nu cred că aţi avut vreo realizare în viaţa dumneavoastră. Las opinia publică să mă judece. Dacă mai rămân sau nu, puneţi-i această întrebare preşedintelului FRF”.

CITEȘTE ȘI: 

EURO 2016. TĂTĂRUȘINE „tricoloră”. România s-a făcut de râs contra Albaniei. O lecție pentru „vedetele” expiratului „Tata Puiu”


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare