Sport

EURO 2016. Franța, într-un prim stagiu la Biarritz!!!

 

Lotul de fotbal al Franței este așteptat astăzi la Biarritz, pentru un prim cantonament de 5 zile în vederea Euro 2016. „Les Bleus” sunt cazați la Hotelul „Regina”, situat pe malul mării.

În acest stagiu sunt prezenți 17 jucători, sub comanda selecționerului Didier Deschamps: Costil, Lloris, Digne, Jallet, Koscielny, Mangala, Sagna, N’Golo Kante, Sissoko, Giroud, Payet, Areola, Ben Arfa, Lacazette, Sidibe, Umtiti și Gignac.

Lipsesc mai mulți fotbaliști, care au încă meciuri de disputat cu echipele lor de club la finele săptămânii, iar Varane și Griezmann vor face joncțiunea cu conaționalii lor după finala Ligii Campionilor, dintre Real Madrid și Atletico Madrid.

Apoi, „cocoșii” vor ajunge în apropiere de Innsbruck (Austria) pentru al doilea stagiu de pregătire.

Franța va deschide pe 10 iunie Euro 2016, pe „St. Denis”, împotriva României, însă până atunci se va testa în două rânduri, cu Camerun, la Nantes, pe 30 mai, și cu Scoția, la Metz, în 4 iunie.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare