Sport

EURO 2016. Doi frați, adversari într-un meci din grupa României. „Tată, nu pot juca împotriva fratelui meu şi împotriva Albaniei”

 

Pe 11 iunie, la Lens, Elveția și Albania se vor duela în grupa A a Campionatului European, din care mai fac parte Naționalele Franței și României. În această partidă, frații Xhaka, Taulant şi Granit vor fi adversari. Granit evoluează pentru Naționala Elveției, unde joacă mai mulți fotbaliști cu origini albaneze, precum Shaqiri, Behrami, Dzemaili sau Mehmedi, în timp ce Taulant reprezintă Albania.

Tatăl celor doi fotbaliști a povestit reacția pe care a avut-o Granit Xhaka în momentul în care a aflat că Elveția se va duela cu Albania: „Granit era foarte emoţionat când i-am spus. Mi-a zis: «Tată, nu pot juca împotriva fratelui meu şi împotriva Albaniei»”. 

CITEȘTE ȘI: 

EURO 2016. Tragere bună pentru România. Franța, Elveția și Albania, adversarele „tricolorilor”. Programul Naționalei noastre


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare