Sport

EURO 2016. Didier Deschamps: „Germania este cea mai bună echipă din lume, dar totul este posibil”

 

După victoria de aseară, 5-2 cu Islanda, Franța s-a calificat în semifinalele Euro 2016 unde se va duela cu Germania, joi, de la ora 22.00, pe „Stade Velodrome” din Marseille.

Deși considără că rivala din penultimul act este cea mai bună echipă din lume, selecționerul Franței, Didier Deschamps, crede că formația pe care o antrenează are șansa ei. „Germania este, cu siguranţă, cea mai bună echipă din lume, nu există nici o îndoială în privinţa aceasta, chiar dacă au avut ceva emoţii în faţa Italiei. Este una dintre puţinele echipe care controlează situaţia. Va fi un frumos cap de afiş. Ne vom juca şansa până la capăt şi totul este posibil. Germanii au o astfel de calitate tehnică încât deţin în general posesia mingii. Până acum am avut doar adversari care voiau să se apere, însă nu va fi cazul şi cu Germania”, a punctat Deschamps. 

FOTO: uefa.com


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare