Sport

EURO 2016. Ciocniri violente. Poliţiştii au folosit gaze lacrimogene

 

Chiar înainte de startul Campionatului European de fotbal, poliţiştii francezi au anunţat că au fost înregistrate primele incidente. Un grup de fani englezi, băuţi, a intrat în conflict cu nişte tineri pe străzile din Marseille, oamenii legii folosind gazele lacrimogene pentru a calma spiritele. Se pare că, tinerii francezi, aflaţi la o terasă lângă cea la care erau britanicii, au fost cei care au atacat primii.

„Nici unul dintre fanii englezi nu a făcut nimic greşit. Câţiva dintre noi au băut un pic mai mult, dar asta a fost tot. Dintr-o dată, câţiva francezi ne-au atacat cu tot felul de chestii. Noi a trebuit să ne apăram”, a povestit un suporter britanic implicat în incidente, potrivit Daily Mail.
Iniţial, poliţiştii veniţi la faţa locului pentru a calma situaţia nu au avut prea mare succes. Nervoşi, suporterii englezi au început să ameninţe şi să strige: „ISIS, unde eşti?”.
În cele din urma, forţele de ordine au intervenit cu gaze lacrimogene pentru a despărţi cele două tabere. Cel puţin un suporter englez a fost grav rănit.

foto: Daily Mail

citeşte şi: 

EURO 2016. Toate meciurile României vor fi livetext pe www.mytex.ro

EURO 2016. Nebunie la deschiderea fan-zone de la Paris!!!


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare