Sport

EURO 2016. Anghel Iordănescu: „Până la urmă am luat un punct, suntem în cărți și depindem doar de noi. Așteptam mai mult de la cei care nu au jucat cu Franța și au intrat astăzi”

 

Selecționerul Anghel Iordănescu a susținut în urmă cu puțin timp conferința de presă de după meciul cu Elveția.

„O primă repriză bună, în care am încercat să avem inițiaitva. Am reușit să marcăm și am mai avut și alte situații de gol. Dacă am fi înscris la oportunitățile pe care le-au avut Chipciu și Săpunaru am fi «închis» jocul. Repriza a doua a fost a Elveției. Echipa noastă a suferit, nu am mai reușit să repetăm evoluția din prima repriză, mai ales că am fost nevoiți să facem două schombări din cauza accidentărilor. Suferim la capitolul fizic, ne este greu să ducem două partide în trei sau patru zile. Tocmai de aceea am făcut modificări, am adus jucători proaspeți în echipa de start. Așteptam mai mult de la cei care nu au jucat cu Franța și au intrat astăzi. Cred că dacă am fi putu face schimbările pe care le doream alta era situația. După meciul cu Franța ne-am pripus să câștigăm cu Elveția. În pauză le-am cerut băieților să nu facă pasul înapoi. Am vrut să marcăm golul al doilea, să «închidem» meciul. Nu am reușit, ăsta este fotbalul. Trebuie să remarc că am văzut o echipă a Elveției cu forță cu fotbaliști care au câștigat duelurile individuale. Din punctul nostru de vedere, e greu la acest nivel cu o formație ca a noastră, care nu are experiență la o asemenea compețiție. Presiunea jocului, a rezultatului, a adversarului, ne-au pus în dificlultate. Până la urmă am luat un punct, suntem în cărți și depindem doar de noi în lupta pentru optimi. Sper că băieții vor câștiga cu Albania, pentru că ne dorim mult calificarea”, a declarat Anghel Iordănescu.

CITEȘTE ȘI: 

EURO 2016. Minunea a durat un meci. România, din nou modestă. „Tricolorii” au remizat cu Elveția, dar rămân în lupta pentru optimi


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare