Sport

EURO 2016. A fumat Alibec în vestiar pe „Stade de France”? „Nu știu cine aruncă astfel de informații, doar ca să îmi facă rău”

 

Gazeta Sporturilor a anunțat astăzi că Denis Alibec ar fi fumat în vestiar în timpul partidei Franța – România de pe „Stade de France”.

Atacantul Naționalei și-a expus punctul de vedere pe acest subiect, declarând pentru sursa citată: „M-am încălzit la pauză, normal, și apoi m-am dus la vestiar ca să schimb ghetele. M-am întors și totul a fost OK. Nu știu cine ar arunca astfel de informații, doar ca să îmi facă rău. Eu mă pregătesc cât se poate de serios. Urmează un meci greu, decisiv, așa că gândul meu nu stă decât la echipa națională. Au fost în trecut acele episoade, cu pozele respective, și de atunci s-a pus o etichetă. Repet, nu am făcut așa ceva, nu înțeleg cine îmi vrea răul, dar eu voi răspunde pe teren. N-am timp de certuri, sunt la Euro 2016 și vreau să ajut România să ajungă din nou în fazele superioare. Sper să am șansa să joc mai mult, dar asta decide doar selecționerul”.

„E foarte afectat, nu știu cine vrea să ne facă atâta rău”, a punctat și unul dintre „secunzii” Naționalei, Daniel Isăilă, în timp ce selecționerul Anghel Iordănescu a menționat: „Să-l întrebați pe el daca fumat, eu nu am citit. Să vă zică el”. 

FOTO: uefa.com


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare