Sport

EUR0 2016. Denisa Dedu şi… SECRETUL unei prestaţii de excepţie!!!

Intervenţiile goalkeeper-ul Coronei Braşov au produs enervare în tabăra Rusiei

 

Cu 22 de parade spectaculoase, Denisa Dedu, portăriţa Coronei Braşov, a fost cheia victoriei României în faţa Rusiei la Europeanul de handbal feminin desfăşurat în Suedia, jucătoarele antrenate de Evgheni Trefilov recunoscând, la final, acest lucru.

„Goalkeeper-ul nostru a fost bun în prima repriză, dar nu i-am fost de ajutor în cea de-a doua. Românca dintre buturi a fost de netrecut. Cum nu am putut găsi drumul spre gol, am devenit nervoase şi ne-am pierdut luciditatea”, a declarat Liudmila Postnova conform site-ului oficial al competiţiei.

Pentru sursa citată, Oana Manea a descris cum s-au pregătit „tricolorele” să obţină această victorie fantastică, descriind atmosfera din lot: „A fost un meci deosebit de greu, pentru că pierdusem cu Norvegia. Am discutat unele cu altele, ne-am motivat, am fost foarte ambiţioase pe teren. Ne-am descoperit spiritul de luptătoare, am arătat, într-adevăr, ca o mare echipă şi am învins”.

La conferinţa de presă de după confruntarea de miercuri seara, Denisa Dedu a mărturisit că Jaume Fort, antrenorul spaniol responsabil cu pregătirea portarilor la loturile României, a decis titularizarea sa.

„A fost un meci bun pentru mine, nu ştiu dacă a fost meciul vieţii, probabil că aşa a fost, dar important este că am câştigat, mă bucur enorm. Lucrul acesta ne dă speranţe pentru următoarea întâlnire”, a declarat, cu modestie, sportiva Coronei, care a mai menţionat: „Contează mult că-l avem alături pe Jaume, că ne ajută. Şi faptul că o am şi pe Paula Ungureanu alături contează, mă ajută foarte mult să învăţ cât mai multe de la ea. Şi apărarea mă ajută mult, sunt mai mulţi factori, dar, într-adevăr, Jaume ocupă un loc special şi un rol important în această echipă”.

Denisa Dedu priveşte, deja, spre partida de vineri seara, cu Croaţia, subliniind: „Euforia trebuie să dispară, vine imediat următorul meci. Trebuie să stăm cu picioarele pe pământ şi să continuăm cu aceeaşi atitudine”.

Aşa cum i-a destăinuit braşoveanului Marius Huţu, jurnalist la Pro Sport, Denisa Dedu & Co. speră ca la finalul Europenelor să le ofere suporterilor români „un cadou pe merit”: „Până atunci, mai avem mult de lucrat, de luptat şi de câştigat meciuri”.

Foto: EHF Euro 2016

CITEŞTE ŞI: EURO 2016. România – Rusia 22-17!!! Imperiala Denisa Dedu, MVP-ul victoriei


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare