Sport

Englezii o atacă pe Simona Halep. „Nu ar mai câștiga nici un meci dacă s-ar respecta regulamentul”

 

Simona Halep a ajuns ținta jurnaliștilor și fanilor britanici care spun că românca țipă prea tare în momentul în care lovește.

„Strigătele Simonei o deranjează pe Johanna, pentru că se întind până când Konta loveşte mingea” au precizat cei de la BBC în timpul meciului din sferturile de la Wimbledon.

Și fanii englezi au reacționat pe Twitter: „Ţipetele scoase de ea sunt ridicole, durează 3 secunde! De ce e nevoie de aşa ceva pe un teren de tenis?”; „De ce nu este sancţionată Halep pentru obstrucţie? Asta prevedere regulamentul”; „E clar că strigă mai tare decât o face Şarapova!”; „De ce nu se plânge nici o adversară de ţipetele Simonei Halep?”; „A trebuit să urmăresc meciul fără sonor din cauza ţipetelor ei!”; „Halep strigă aşa tot timpul dar nu se ia nici o măsură împotriva ei! Nu ar mai câştiga niciun meci dacă s-ar respecta regulamentul!”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button