Sport

Emoţii pentru Bogdan Burcea. Corona a ajuns pe loc de baraj în Liga Florilor

Emoţii pentru Bogdan Burcea. După victoria cu Minaur Baia Mare, Corona Braşov a avut şansa să îşi asigure un final liniştit de campionat în Liga FLorilor, iar viitorul antrenor, Bogdan Burcea, care va ajunge în tâmpa în vară, are emoţii.

Aseară, formaţia braşoveană a jucat la Tg. Jiu şi cu un succes ar fi făcut un pas important spre salvarea de la retrogradare. Echipa antrenată de Iulian Stamate nu a fost în stare însă să pună probleme şi a pierdut, 24-27 (10-15).

Pe Facebook Corona Braşov, unde după victorii e „Revelion”, cu declaraţii entuziasmante, acum e linişte, nici o reacţie, nici o explicaţie din partea celor responsabili.

În clasament, Corona Braşov a ajuns pe loc de baraj, 11, cu 17 p, unul sub Cisnădie, Baia Mare şi Tg. Jiu. Zalăul lui Gheorghe Tadici e pe 12, cu 14 p, în timp ce Dacia Mioveni, ocupă primul loc direct retrogradabil, cu 13 p. Ştiinţa Bucureşti, 0 p, e deja retrogradată.

Emoţii pentru Bogdan Burcea. Pentru Corona urmează două meciuri din care nu prea are cum să obţină puncte, acasă cu CSM Bucureşti şi în deplasare cu Gloria Buzău, după care vine duelul crucial cu Dacia Mioveni.

Articole asemănătoare

FOTO: Facebook Corona Brasov


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare