Sport

Emma Răducanu nu va participa la JO de la Paris

Emma Răducanu nu va participa la JO de la Paris
Emma Răducanu nu va participa la Jocurile Olimpice de la Paris, după ce a refuzat wild cardul ce i-a fost oferit, informează Eurosport. Comitetul Olimpic englez a făcut demersurile necesare și îi convinseseră pe francezi să îi ofere o invitație Emmei Răducanu pentru a participa la JO, dar aceasta a refuzat.

Ea crede că nu este momentul potrivit. Pe lângă problemele de sănătate pe care le-a avut, există și schimbarea suprafeței între iarbă și zgură. După dubla operație suferită la mână, Emma a decis să refuze oportunitatea de a juca la Paris”, a declarat Iain Bates, căpitanul nejucător al Marii Britanii. Astfel, Katie Boulter va fi reprezentanta Marii Britanii la competiția individuală feminină, în timp ce Andy Murray (cu wildcard), Dan Evans, Cameron Norrie și Jack Draper vor lupta pentru o medalie la masculin.
Wild cardul dat Emmei Răducanu va ajunge acum la Angelique Kerber.
Eurosport mai notează că Emma Răducanu e într-o formă neașteptat de bună, având în vedere perioada lungă de inactivitate. Ea s-a calificat recent în semifinalele competiției de la Nottingham.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button