Sport

Elina Svitolina „nu mai are așteptări” la Singapore

 

Jucătoarea ucraineană Elina Svitolina a declarat, miercuri, că nu mai are aşteptări înaintea meciului cu Simona Halep, din ultima etapă a Grupei Roşii de la Turneul Campioanelor, ea precizând că îşi doreşte să nu mai fi avut şanse de calificare în semifinalele competiţiei.
Este teribil. Nu pot descrie ce simt. Jocul meu a fost complet altfel faţă de cum trebuia să fie. Mă aşteptăm la un tenis mai bun din partea mea, totul a mers greşit săptămâna asta. Totul. Îmi doresc să nu mai fi avut şanse să mă calific. La meciul cu Halep o să încerc să îmi revin şi să joc cât pot de bine. Mă aşteptam la un tenis mai bun, nu mai am aşteptări. Când voi termina turneul voi avea prbabil întrebări pentru echipa mea şi pentru mine. Fetele au jucat foarte bine, ok, dar felul în care am gestionat situaţia a fost ca şi cum nu aş fi avut creier“, a spus Svitolina.

În ultima etapă a Grupei Roşii, programată vineri, Caroline Wozniacki va juca împotriva Carolinei Garcia şi Simona Halep o va întâlni pe Elina Svitolina.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button