Sport

El e OMUL DIN UMBRĂ al Simonei Halep!!!

 

După ce a devenit numărul 1 WTA la Beijing, Simona Halep le-a mulțumit tuturor coaboratorilor săi, punctând printre altele: „Nu vreau să dau nume, dar știe cine e. E vorba despre psihologul meu… Am lucrat și cu un bărbat în România la partea mentală, care m-a ajutat pentru o perioadă”.

Liderul mondial al tenisului feminin a făcut referire la Silviu Zancu, după cum au aflat jurnaliștii de la Libertatea. El este autorul multor cărți de specialitate în tenis, pe partea de mental coach, colaborând și cu diverse televiziuni de sport ca și comentator.

La TVR, unde a fost protagonista unui material extrem de interesant, Simona Halep a declarat privitor la colaborarea cu psihologul menționat: „Din propria mea experiență recentă, spun că este bun. Te ajută mult să te înțelegi ca sportiv și să găsești aspectele la care trebuie să lucrezi; în plus, te ajută cu metode. Este greu să-ți dai seama de niște lucruri atunci când ești prea mult în interiorul lor”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button