Sport

Ei sunt SPORTIVII ANULUI 2017!!!

 

Jucătorii de tenis Roger Federer (foto) și Serena Williams au primit titlurile de cel mai bun sportiv/sportivă în anul 2017, marți seară, la Gala anuală a premiilor Laureus organizată la Monaco. Elvețianul în vârstă de 36 de ani a primit și premiul pentru „Revenirea” anului.

Roger Federer a mai obținut titlul de cel mai sportiv din lume la Gala Laureus de 4 ori consecutiv, între 2005 și 2008. El i-a succedat, acum, lui Usain Bolt.

Alegerea Serenei Williams a surprins, întrucât americana n-a susținut decât două turnee anul trecut, câștigând Australian Open. În septembrie, performera în vârstă de 36 de ani a născut, după care s-a confruntat cu serioase probleme de sănătate.

Serena Williams a mai fost desemnată cea mai valoroasă sportivă la Laureus Awards în 2002, 2009 și 2015. Acum, a preluat ștafeta, cum se spune, de la gimnasta Simone Biles.

Scuderia de Formula 1 Mercedes, campioană mondială la constructori, a fost aleasă echipa anului 2017.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button