Sport

Ei sunt cei mai rapizi alergători nocturni pe Tâmpa

Ei sunt cei mai rapizi alergători nocturni pe Tâmpa

Cea de-a doua ediție a concursului nocturn de alergare montană Brașov Marathon Night Challenge a avut loc sâmbătă, 5 octombrie, pe potecile de pe Tâmpa. Crosul de 7.5 km și 360 m+ diferență de nivel a adus la start aproximativ 350 de atleți pregătiți pentru o provocare aparte: alergarea pe timp de noapte, la lumina frontalei. Startul competiţiei a fost dat la ora 20:15, pe Aleea Tiberiu Brediceanu, alergătorii fiind grupaţi în serii de câte 10 participanţi, cu un interval de 1 minut între fiecare grupă.
Potrivit Radio România Brașov FM, la categoria Open Feminin s-a impus Delia Reit (40:22,0), urmată de Luisa Rășină (41:21,5) și Mara Voicu (42:23,1).
Concursul băieților a fost câștigat la clasa Open de Valentin Toma (31:47,8), urmat de Paul Pepene (32:17,2) și Alexandru Focșa (34:25,7).
Organizatorii au acordat și premii pentru cei mai rapizi alergători pe Vârful Tâmpa. Astfel, Queen of Tâmpa (Regina Tâmpei) a fost desemnată Delia Reit, cu 20 de minute și 32 de secunde, iar King of Tâmpa (Regele Tâmpei) este Paul Pepene, cu timp de ascensiune de 16 minute, 20 secunde.
Prima ediție a Brașov Marathon Night Challenge s-a desfășurat în 2023 și a reunit aproximativ 200 de participanți.
Acest eveniment reprezintă o provocare pentru participanţi, îmbinând exigenţele alergării montane cu frumuseţea şi unicitatea Braşovului în lumina nocturnă.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button