Sport

Ei sunt CEI MAI BOGAȚI fotbaliști din lume!!!…

 

Nu este vorba nici de Cristiano Ronaldo, nici de Lionel Messi, nici de Neymar. Nici măcar de David Beckham…

În această lume a multimilionarilor din fotbal, două nume sunt deasupra tuturor: Faiq Bolkiah (Brunei) și francezul Mathieu Flamini.

În vârstă de 19 ani, Faiq Bolkiah este internațional din Brunei, e legitimat la echipa profesionistă Leicester City din 2016, deși n-a apucat, încă, să evolueze în Premier League. Este nepotul sultanului Bruneiului, Hassanal Bolkiah, care are o avere estimată la 20 de miliarde de euro.

Sultanul trăiește într-un palat acoperit cu aur, având 1.788 de piese, iar în garajul său se află 5.000 de mașini de lux, unele dintre ele fiind accesorizate cu diamante.

În ceea ce-l privește pe Mathieu Flamini, ajuns la 34 de ani, el lucrează, acum, ca agent la Getafe. Fostul jucător de la Marseille, Arsenal Londra și AC Milan s-a asociat acum 10 ani cu un antreprenor italian, Pasquale Granata. Împreună au creat un start-up, GF Biochemicals.

Firma este activă în producția de acid levulinic, o moleculă parvenită din deșeuri vegetale, prezentată drept un potențial substitut al petrolului. Departamentul american al Energiei consideră că acidul levulinic poate contribui la salvarea planetei, intrând în compoziția bio a maselor plastice, solvanților, detergenților, vopselelor, etc.

Flamini a investit câteva milioane de euro în această afacere, relatând pentru Echos în 2016: „Timp de mai mulți ani n-am discutat cu nimeni despre asta, nici cu membrii familiei mele”.

La momentul actual, GF Biochemicals, care se dezvoltă în SUA, valoarează aproximativ 30 de miliarde de euro, iar suma crește pe zi ce trece…

 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare