Sport

Eduard Török, RĂSPUNSURI SUCCINTE în urma celor declarate de Puiu Gaspar, secretarul general al FRSB!!!

 

După ce Puiu Gaspar, secretarul general al Federației Române de Schi Biatlon (FRSB), și-a exprimat punctul de vedere în Cazul „Török – Pâtea”, cel care a adus în centrul atenției ceea ce se întâmplă la lotul național de sărituri cu schiurile (vezi aici: BRAȘOV. EXCLUSIV. Continuă scandalul în săriturile cu schiurile. Puiu Gaspar, răspunsuri punctuale la acuzațiile aduse de Török, Pâtea și Blega. „Sunt multe «minciunele». Cred că au fost «injectați» de alte persoane” ), Eduard Török ne-a contactat din nou la redacție, răspunzând, punctual, diverselor acuze aduse atât lui, cât și lui Iulian Pâtea.

Așadar:

„Întâmplător, noi respectăm legislația din România. Biletele de avion au fost luate la licitație și trebuie să le luăm pe cele mai ieftine. Așa spune legislația. Despre dormitul în rulotă, sunt invenții. Au dormit în rulotă? Nu. Dacă se întâmpla așa ceva, era de discutat; așa, despre ce vorbim?”, a relatat Puiu Gaspar.

Eduard Török a replicat: „Noi nu am declarat NICIODATĂ că am dormit în rulotă în timpul concursurilor. Înțelegem perfect cum «întâmplător» se respectă legislația din România, dar 1.000 de kilometri nu sunt «cei mai ieftini»”.

Puiu Gaspar a susținut: „Nivelul celor doi sportivi era unul foarte scăzut. Nu ar fi trecut de calificări în Turneul celor 4 Trambuline, cum nu au făcut-o în competiții mult mai modeste. Chiar nu știu de ce apar aceste răutăți, de ce a izbucnit acest scandal”.

„Haideți să vedem cum nu am trecut mai departe în competiții de nivel inferior. Whistler, Canada: 2 din 2 competiții de Cupa Continentală în care m-am calificat în manșele secunde și am obținut puncte de luat în seamă. Într-adevăr, la următoarele întreceri nu au mai fost aceleași rezultate, dar, bineînțeles, ne axăm pe ce este mai rău, nu? Nu sunt răutăți, sunt adevăruri pe care mulți evită să le spună…”, a apreciat Eduard Török.

„Probabil, pe Török, care uită să spună că a fost luat de mic și crescut de FRSB, nici nu îl mai interesează și a decis să arunce cu noroi”, a menționat Puiu Gaspar, sportivul contraatacând: „Serios? Federația? Suprinzător, sau nu, am fost crescut de părinții mei, nu de voi… Aceste lucruri le spun cei mai mulți, dar, din păcate, nu o fac public. Sau, când sunt întrebați, nu recunosc, deoarece sunt eliminați imediat. Totuși, este amuzant cum abia după toate articolole publicate doriți «să venim să vorbim față în față», dar când am sunat după concurs să discutam de program, apelurile noastre au fost respinse”.

În privința „minciunelelor” aduse în discuție de Puiu Gaspar, Eduard Török a destăinuit: „Haideți să vedem: într-un mesaj personal către mama mea, domnul antrenor Florin Spulber susține că, citez, «l-au informat direct pe domnul Paul Ganzenhuber că vor să rămână (la Turneul celor 4 Trambuline – n.a.). Chiar dacă asta a implicat o schimbare de program, noi am fost de acord». Ce declară domnul Puiu Gaspar în presă? «Când au ajuns în Germania, au făcut-o fără acordul federației». Decideți voi cine minte”.

Cât despre antrenori, Eduard Török a informat: „Cu Richard Schallert am ocupat locul 25 în Italia, la Campionatul Mondial de juniori, sezonul 2013/2014. Cu Florin Spulber, am fost al 31-lea în Kazahstan, la Campionatul Mondial de juniori, sezonul 2014/2015. Cu Jure Radeji m-am clasat pe locul 14 în România, la Campionatul Mondial de juniori, sezonul 2015/2016. Cred că rezultatele vorbesc de la sine”.

Iată tot ceea ce s-a scris pe www.mytex.ro pe marginea acestui subiect:

Doi BRAȘOVENI au ajuns la Turneul celor 4 Trambuline, DAR…

Decizie DRASTICĂ luată de Eduard Török după ce i-a fost anulată înscrierea la Turneul celor 4 Trambuline!!!…

UPDATE. Poziția FRSB în scandalul momentului, cazul „Pâtea-Török”. Puiu Gaspar: „Ei pot scrie ce vor pe Facebook, realitatea este alta”

EXCLUSIV. Eduard Török, DEZVĂLUIRI despre ceea ce se întâmplă la lotul național de sărituri cu schiurile!!!

Sărituri… degeaba


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button