Sport

Eduard Török, CONCLUZIE AMARĂ în privința a ceea ce se întâmplă la lotul național de sărituri cu schiurile!!!…

 

După ce săritorul cu schiurile Iulian Pâtea a dezvăluit că a fost bătut crunt de antrenorul coordonator al lotului național de sărituri cu schiurile (vezi aici: ȘOC. Iulian Pâtea îl acuză pe antrenorul Florin Spulber că l-a bătut crunt (foto 2)!!!) și după declarația dată de Florin Spulber (vezi aici: BRAȘOV. EXCLUSIV. UPDATE. Florin Spulber, reacție după ce a fost acuzat că l-a umplut de sânge pe Iulian Pâtea), Eduard Török (foto) a concluzionat cu amărăciune, postând pe pagina sa de Facebook: „Cu alte cuvinte, dragi părinți, copiii voștri încă se antrenează cu aceeași persoană. Iar dacă copilul spune că e «totul OK», mai citiți încă o dată articolul (cel referitor la Iulian Pâtea apărut în Gazeta Sporturilor și prezentat și de noi – n.a.). Majoritatea persoanelor au aflat despre cele întâmplate, mai ales personalul oficial. Decizia? «Lasă că merge și așa». Promisiuni de schimbare? Au rămas doar promisiuni, din păcate. Adăugați asta la cele întâmplate mai recent și vedeți UNDE ESTE ADEVĂRATA PROBLEMĂ”.

Răbufnirile celor doi săritori cu schiurile – cei mai valoroși din România în momentul de față, „după doi ani de tăcere, mușamalizare și manipulare” – potrivit lui Török, au început după ce li s-a anulat înscrierea pentru două etape din cadrul Turneului celor 4 Trambuline.

Pentru mai multe informații, citește și:

Doi BRAȘOVENI au ajuns la Turneul celor 4 Trambuline, DAR…

Decizie DRASTICĂ luată de Eduard Török după ce i-a fost anulată înscrierea la Turneul celor 4 Trambuline!!!…

UPDATE. Poziția FRSB în scandalul momentului, cazul „Pâtea-Török”. Puiu Gaspar: „Ei pot scrie ce vor pe Facebook, realitatea este alta”

EXCLUSIV. Eduard Török, DEZVĂLUIRI despre ceea ce se întâmplă la lotul național de sărituri cu schiurile!!!

Sărituri… degeaba

Eduard Török, RĂSPUNSURI SUCCINTE în urma celor declarate de Puiu Gaspar, secretarul general al FRSB!!!

 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare