Sport

Edi Iordănescu le dă șefilor un ultimatum

 

Antrenorul echipei Astra Giurgiu, Edi Iordănescu, spune că are nevoie de două sau trei transferuri pentru a forma o echipă capabilă să se califice în play-off și a transmis că va părăsi Astra dacă cei din conducere vor refuză să achiziționeze jucători.
Mi-aș dori să rămân la Astra cel puțin până la vară, însă în fotbal nu poți fi niciodată sigur ce urmează. Este foarte multă muncă depusă în ultimele șapte luni și nu a fost deloc ușor. Am avut un parcurs extrem de bun ținând cont de contextul din vară și aș vrea ca împreună cu jucătorii să încununăm acest traseu cu o prezență în play-off. Într-un interval de timp foarte scurt am pus bazele unei echipe noi, însă pentru a deveni una realmente competitivă și puternică mai e nevoie de multă muncă, de timp și, urgent, de doi, trei jucători. Pentru că nu suntem acoperiți nici măcar din punct de vedere cantitativ. M-am asigurat că a înțeles și conducerea acest lucru, foarte urgent și capital, pentru a avea speranțe la play-off. Altfel, șansele vor fi mici! Este momentul conducerii, decizia le aparține. La fel și viitorul meu este în strânsă legătură cu acțiunile din zilele următoare“, a declarat Edi Iordănescu, citat de DigiSport.
Astra a încheiat anul 2017 pe locul 4 în clasamentul Ligii 1, cu 37 de puncte, la numai trei puncte însă de prima poziție de play-out, ocupată în prezent de Dinamo. Giurgiuvenii se pregătesc să se despartă de vedeta echipei, Ioniță, atacantul având oferte de la CFR Cluj și Kayserispor.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button