Sport

Edi Iordănescu – decizie șoc după meciul cu Elveția

Edi Iordănescu – decizie șoc după meciul cu Elveția.

Naționala de fotbal a României s-a calificat la Euro 2024 – turneu final organizat în Germania – după victoria din Ungaria cu reprezentativa Israelului, scor 2-1. Golurile „tricolorilor” au fost marcate de George Pușcaș și Ianis Hagi.

România va susține marți, pe Arena Națională, la București, ultima partidă din aceste preliminarii, cu Elveția. În cazul în care gazdele nu vor pierde, vor încheia grupa pe primul loc, ceea ce înseamnă că vor fi în urna a doua a tragerii la sorți din 2 decembrie, de la Hamburg.

Edi Iordănescu – decizie șoc după meciul cu Elveția

Anunțul a fost făcut la Fanatik Superliga de jurnalistul Horia Ivanovici: „Singura apariţie publică a lui Edi Iordănescu va mai fi după meciul cu Elveţia, de la conferinţa de presă oficială. Apoi, timp de câteva luni, va intra în silenzio stampa, nu va mai da nici o declaraţie, nu va mai merge la nici o emisiune. Nu va vorbi cu nimeni. Nu este vorba că este supărat, dar vrea să se refacă psihic şi să stea acasă cu familia, pentru că familia a suferit enorm în această perioadă. Mai sunt şi alte lucruri pe care nu pot să le spun… Edi spunea că familia a fost afectată în primul rând, pentru că s-a ajuns la jigniri care au depăşit orice fel de limită şi care nu mai au legătură cu fotbalul. El nu este supărat pe nimeni, este doar o decizie a lui”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare