Sport

Echipa MARATONULUI BRAȘOV a participat la Maratonul Internațional Chișinău!!!

 

Au fost momente deosebite la ediția a doua a Maratonului Internațional Chișinău, startul și linia de sosire fiind amplasate în Piața Marii Adunări Naționale din capitala Republicii Moldova.

Standul Maratonului Internațional Brașov a fost extrem de căutat, concurenți din Polonia, Italia, Japonia, Germania, Ungaria, Moldova, dar și România cerând detalii despre competiția programată a avea loc în 29 mai în orașul din inima Transilvaniei. De asemenea, cei prezenți s-au pozat cu mascota Pandalie.

La cursa de 10 km de la Chișinău, Ionela Păunică, membră a echipei Maratonului Internațional Brașov, s-a clasat pe locul 1 la categoria ei de vârstă, fiind a 6-a la general.

Va reamintim că înscrierile online la Maratonul Internațional Brasov 2016 sunt deschise până la data de 22 mai, la http://maratonulbrasov.ro/inscriere/.

Evenimentul este susținut de Telekom România, fiind parte a campaniei „Mişcarea face bine”, powered by Dolce Sport, canalul de sport al Telekom România.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button