Sport

Echipa CSU BRAȘOV e vicecampioană națională la gimnastică ritmică!!!

 

Zilele trecute, la Arad, s-au disputat Campionatele Naționale de gimnastică ritmică ale junioarelor mici. Au participat peste 100 de sportive de la cluburi din toată țara.

La categoria a IV-a (9-10 ani), CSU Brașov le-a avut în concurs pe Ioana David și Carolina Zaharia, prima calificându-se în finala de la panglică, unde s-a clasat pe locul 6.

Echipa CSU Brașov a devenit vicecampioană națională la categoria a III-a (11-12 ani), medaliate cu argint fiind Rebeca Anton, Raluca Lipianu, Ruxandra Popa, Mara David și Miruna Urdea.

Rebeca Anton „a reușit să se califice a 6-a gimnastă la Cupa României”, după cum au menționat responsabilii de la clubul brașovean. Ea a mai intrat în finalele de la coardă și cerc, la ultima clasându-se pe a treia treaptă a podiumului, în timp ce Ruxandra Popa a fost a patra. De asemenea, Raluca Lipianu a acces în două finale, la minge și măciuci, acolo unde s-a situat pe locul secund.

Antrenoarele sportivelor anterior menționate sunt Alina Stratulat și Roxana Tincea.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button