Sport

E OFICIAL. Denisa Dedu, prezentată pe site-ul oficial al echipei Siofok!!!

 

Așa cum www.mytex.ro a prezentat în exclusivitate săptămâna trecută, Denisa Dedu, portărița echipei Corona Brașov, a semnat un contract cu Siofok valabil doi ani începând din vară.

Astăzi, pe site-ul oficial al grupării din Ungaria a apărut informația oficială, că atât Denisa Dedu și Gabriela Perianu (Dunărea Brăila), cât și interul dreapta francez Marie Paule Gnabouyou (Viborg), medaliată cu bronz la ultimul Campionat European, vor ajunge sub comanda antrenorului danez Lars Rasmussen.

Cu ocazia prezentării, Denisa Dedu a declarat pentru sursa citată: „Aceasta este prima experienţă în afara ţării, iar Ungaria e alegerea perfectă, având în vedere că în acest campionat evoluează printre cele mai bune jucătoare din lume. Am ales Siofok, pentru că are ambiţii mari, la fel ca şi mine… Este o plăcere deosebită să pot juca în aceeaşi echipă şi cu prietena mea Gabi Perianu”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button