Sport

După ce a învins Corona, Măgura Cisnădie mai produce o surpriză

 

Într-un meci contând pentru etapa a X-a a Ligii Naționale de handbal feminin, CS Măgura Cisnădie a produs încă o surpriză, după ce etapa trecută, la Brașov, a învins Corona la un gol diferență (25-24). Echipa celui mai mic oraș (circa 13.000 de locuitori) reprezentat în Liga Națională a întâlnit, pe teren propriu, SCM Craiova, adică favorita la locul secund în campionat. Cu greu, craiovencele antrenate de Bogdan Burcea (fost „principal” al Coronei), au obținut un egal, 24-24, după ce, cu cinci minute înainte de final, gazdele conduceau cu o diferență de trei goluri (23-20).

În urma acestui rezultat, Măgura Cisnădie își păstrează locul al treilea în clasament, cu 19 puncte, la o lungime diferență de SCM Craiova. Pe locul al patrulea este HCM Rm. Vâlcea, cu 18 puncte și un joc mai puțin.

Corona Brașov este pe locul al 9-lea (din 14 echipe), cu 11 puncte, după penalizarea de 4 puncte primită de la Federație și după înfrângerile cu Danubius Galați, CSM Roman și Măgura Cisnădie.

Duminică, de la orele 16.30, Corona va juca în deplasare cu nou-promovata Rapid București, într-un meci contând tot pentru etapa a X-a. Partida va fi televizată pe TVR2.       

În Divizia A, echipa secundă a Coronei a pierdut la limită, 28-29, disputa din deplasare cu Mureșul Tg. Mureș, după ce la pauză conducea cu 5 goluri (19-14).


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button