Sport

După BRAȘOV, și la București va „răsări” o Sală Polivalentă! Costuri…

 

La Brașov este arhicunoscut proiectul Sălii Polivalente care se va ridica în Bartolomeu, pe locul fostului Stadion „Municipal” – vezi: BRAȘOV. Noutăți cu privire la Sala Polivalentă!!! Nici Stadionul „Tineretului” n-a fost uitat!!!

BRAȘOV. Un consilier local a spus „NU” în cazul Sălii Polivalente! Motivul…

Senatorul USR Allen Coliban a punctat că Sala Polivalentă din Brașov va costa aproape cât Sala Polivalentă și stadionul din Cluj, adică undeva la 60 de milioane de euro – detalii, aici: BRAȘOV. Prețul Sălii Polivalente?! Aproape cât a costat Polivalenta și stadionul ultramodern din Cluj! Cine a constatat?!…

Iată, însă, că și la București a revenit în atenție construcția unei Săli Polivalente (foto: proiect), dar „startul” va fi dat după Euro 2020.

„De la eliberarea ordinului de construcție, lucrarea va dura 28 de luni. Va fi o sală cu 20.000 de locuri, multifuncțională, cu parcare subterană, cu parcare exterioară pentru autocare și cu încă șase terenuri de sport, pentru fiecare disciplină în parte. Suma va fi de 130 de milioane de euro, bani ce vor fi utilizați pentru proiect, execuție, plus dotări pentru fiecare sport în parte”, a spus, la Digi Sport, Marius Coajă, consilier la Primăria București.

Rămâne de văzut care Sală Polivalentă va fi inaugurată mai curând, cea atât de dorită de primarul George Scripcaru sau cea a… Gabrielei Firea.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare