Sport

DUPĂ 31 DE ANI. Ce își amintește brașoveanul Marius Lăcătuș despre MINUNEA de la Sevilla?!…

 

Astăzi se împlinesc 31 de ani de când Steaua București a învins-o pe FC Barcelona, la Sevilla, și a câștigat, fantastic, Cupa Campionilor Europeni. După ce scorul s-a menținut „alb” timp de 120 de minute, echipa antrenată de Emeric Ienei s-a impus cu 2-0 în urma penalty-urilor de departajare. Golurile au fost marcate de brașoveanul Marius Lăcătuș și de Gabi Balint. Un alt brașovean, Dumitru Stângaciu, a fost rezerva portarului Helmuth Duckadam.

„Fiara”, care și-a început cariera sportivă la FC Brașov, a declarat pentru gsp.ro despre acest eveniment unic în fotbalul românesc: „Unii, la penalty-uri, o luaseră spre vestiare, alţii se fofilau. La antrenamente, Helmuth ne lua suta de lei şi berile la penalty-uri, dar apoi ne-a făcut celebri”.

Sărbătoarea care trebuia să aibă loc astăzi la Cheile Grădiștei nu s-a mai organizat, din cauza conflictului creat între CSA Steaua și FCSB, unii dintre „roș-albaștrii” de atunci simpatizând cu o grupare, alții cu cealaltă, aflată acum în proprietatea lui Gigi Becali. Sursa citată a relatat că o parte dintre jucătorii de atunci, Victor Pițurcă și Tudor Stoica, au lansat, astăzi, o invitație pentru o întâlnire de câteva ore la un restaurant din București.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button