Sport

Dunărea Galați, primită în Liga Mol la hochei pe gheață

 

Din acest sezon, România va avea trei reprezentante în Liga Mol la hochei pe gheață. Pe lângă Corona Brașov și Sport Club Miercurea Ciuc, Dunărea Galați a fost primită în competiție, decizia finală fiind luată în ultima ședință a conducerii Ligii Mol.

„Le mulțumesc tuturor celor care au susținut intrarea echipei noastre în Liga Mol. Suntem pregătiți să participam și asigurăm că nu vom trage în jos această competiție. E important să fim în această ligă pentru a reuși să îmbunătățim calitatea hocheiului gălățean, dar și a celui romanesc”, a declarat Mihai Brandabur, președintele formației Dunărea Galați.

La rândul său, șeful secției de hochei de la Corona Brașov, Emilian Cernica, a punctat pentru pagina de Facebook a grupării: „Chiar dacă nu are vreo legătură cu Brașovul, apreciez deschiderea pe care a avut-o conducerea Ligii Mol. Chiar dacă au fost discuții aprinse, Galațiul a fost acceptat, iar votul a fost net favorabil. Pentru noi, dar și pentru Miercurea Ciuc nu poate fi decât favorabilă intrarea Galațiului în Liga Mol. În AGA a FRHG am primit garanții că nu vor mai fi meciuri suprapuse în sezonul viitor și astfel avem certitudinea clară că meciurile directe vor conta pentru ambele competiții. De acum, ne concentrăm pe pregătirea de vară și pe găsirea unui antrenor principal corespunzător standardelor noastre. Totodată, căutăm în continuare și alți jucători străini. Ne așteaptă un sezon extrem de disputat. Sper că vom avea rezultatele pe care le așteptăm și îi asigur pe iubitorii hocheiului că echipa noastră va reveni acolo unde îi este locul”.

 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button