Sport

DRAMA unei duble campioane olimpice!!!

 

Ciclista Kristina Vogel, campioană olimpică în 2012 și 2016, a anunțat că este paraplegică și că rămâne dependentă de scaunul cu rotile după ce a suferit un grav accident, în luna iunie, în timpul unui antrenament. Germanca în vârstă de 27 de ani, deținătoarea a 11 titluri mondiale, a intrat în coliziune pe pistă cu un ciclist olandez, pe velodromul betonat din Cottbus. Ea a fost operată de urgență la Berlin.

Pentru Der Spiegel, Kristina Vogel a declarat că nu mai poate merge: „Îmi simt pielea, dar picioarele nu au reacție. Este dificil de descris ceea ce simt, dar trebuie să accept noua mea situație”.

Vogel a menționat că nu știe dacă într-o zi va participa în competițiile paralimpice: „În prezent, sunt ca un copil care trebuie să învețe să se poarte în noua conjunctură. Acum a mult timp liber. Pe cât se poate, încerc să mă bucur de acest lucru”.

În 2009, Kristina Vogel a fost plasată în comă artificială timp de două zile, după ce a fost lovită de o dubiță a Poliției în timpul unui antrenament.

Emoția este mare în Germania, unde Vogel e extrem de populară. Echipa sa, Erdgas, a lansat o acțiune în beneficiul ei și al familiei sale – #staystrongkristina. Până acum s-au strâns 120.000 de euro.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button