Sport

DRAMA LUI ALIBEC. Iordănescu nu e… Hodgson!!! Atacantul Astrei, în pericol să rateze Euro!!!

 

Denis Alibec are o fractură de metacarp, după ce la un meci de campionat a fost călcat pe mână de un adversar. A continuat să joace, contribuind decisiv la câștigarea titlului de către Astra Giurgiu.

A fost la un consult la medicul Pompiliu Popescu, acesta spunându-i că poate evolua fără probleme la Euro 2016 cu un bandaj, iar operația se va efectua la finele turneului final. Dr. Gheorghe Popescu, un specialist de la Spitalul Floreasca, a întărit cele relatate de „Pompi”.

Între timp, staff-ul medical al „tricolorilor” a fost schimbat de președintele FRF, Răzvan Burleanu, iar lui Alibec i s-a transmis că trebuie să se opereze. Apoi, selecționerul Anghel Iordănescu l-a anunțat că, dacă după intervenția chirurgicală nu este apt de antrenamente în 3-4 zile, va fi scos din lot.

„M-a sunat Alibec, era bulversat, aproape plângea”, a declarat Marius Şumudică, antrenorul Astrei Giurgiu, la Dolce Sport, continuând: „Denis mi-a relatat că domnul Iordănescu i-a transmis că el nu poate să rişte, că dacă se întâmplă să cadă mâna… Eu i-aş fi răspuns că nu sunt nici Oana Manea, nici Cristina Neagu, nici Cristina Vărzaru. Nu suntem la handbal”.

Interesant este că Jamie Vardy, atacantul vedetă al lui Leicester, are, ca și Denis Alibec, fractură de metacarp din septembrie 2015 și joacă bine-mersi. Iar Roy Hodgson, selecționerul Angliei, „riscă” să-l aibă la Euro 2016.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button